Over Ons

Taxi vanuit is een initiatief van meerdere taxi ondernemers.

Doordat er wordt samengewerkt ontstaat er een groot bereik. Met een bulk aan taxi ervaring proberen wij hiermee de klant nog beter en sneller te bedienen. Dit resulteert in lagere prijzen, lagere bedrijfskosten en hogere kwaliteit.

Wij zijn vooral gespecialiseerd op gebied van Luchthavenvervoer en bieden daarvoor dan ook verschillende

mogelijkheden aan. 

Schiphol Taxi discreet, representatief en professioneel: Taxi vanuit is een ervaren, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in midden van het land. Met een bulk aan taxi ervaring en gespecialiseerd  in Schiphol-service en zakelijk taxivervoer. Wij werken met vaste, aantrekkelijke tarieven en werken zowel binnen als buiten Nederland.

Onze chauffeurs

De chauffeurs die rijden voor ”Taxi Vanuit….” zijn een aantal loondienst chauffeurs en ZZP’ers die met eigen auto’s rijden. Zij zijn gecontracteerd bij de taxicentrale met eigen vervoer en vergunning. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen tegen zeer scherpe prijzen. De chauffeur krijgt automatisch, via een interne dataterminal de reserveringen binnen. Uiteraard hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Zij spreken algemeen beschaafd Nederlands en daarnaast minimaal Engels, Duits of Frans. Verder beschikken zij allen over ruime rijervaring en een goede geografische kennis. De deur wordt vanzelfsprekend voor u of uw gasten open gehouden en we hebben discretie hoog in het vaandel staan.

Service 

Om de hoge mate van service te blijven leveren die u van Taxi Vanuit gewend bent, zijn we continue bezig met kwaliteitsverbetering. Taxi Vanuit hoort dan ook graag uw mening over de prettige en minder prettige ervaringen over uw bestelling, reservering of reis. Ook als u verbeter voorstellen voor onze dienstverlening hebt, dan horen we dit graag van u.

Waarom kiezen voor de Taxi Vanuit…?

– Wij zorgen dat u snel & makkelijk een taxi online kunt bestellen
– Dit in combinatie met de beste prijs/kwalitietsverhouding
– Daarnaast streven we ernaar de beste service te verlenen
– Door aspecten als klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid  hoog in het vaandel te hebben staan!